10-03-2016

Stephanie Struijk brengt album uit op Greytown Recordings

Stephanie Struijk brengt vandaag haar nieuwe single ‘Nieuwe Maan’ uit. De release komt op de dag dat er ook daadwerkelijk een nieuwe maanstand is. De nieuwe maan wordt van oudsher gezien als een krachtige impuls tot groei en verandering.

De singer/songwriter, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’ brengt voor de eerste keer muziek uit in de Nederlandse taal. De single ‘Nieuwe Maan’ is een voorloper van het met Daniël Lohues geschreven album ‘Stephanie Struijk’ dat op 15 april uitkomt.

Stephanie Struijk schreef de muziek met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten.

Tijdens de reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten we dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. De inspiratie ontstond als vanzelf en we schreven veertien liedjes in elf staten. Het is mijn meest persoonlijke album tot nu toe en ik ben heel benieuwd wat mensen er van vinden. Ik ben er ongelofelijk trots op.

Foto’s, video’s en verhalen van deze reis zijn gebundeld met de nieuwe muziek in een interactieve website welke vanaf vandaag te bekijken is via www.stephaniestruijk.nl.

Stephanie Struijk bracht als Stevie Ann tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer/songwriter in Los Angeles.