15-04-2016

Album Stephanie Struijk verschenen

Stephanie Struijk brengt vandaag haar nieuwe album uit via Greytown Recordings. De teksten en muziek schreef ze samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten.

Het album is vanaf nu te beluisteren op Spotify en Apple Music en natuurlijk verkrijgbaar op CDvinyl en via iTunes. Komende week is het album bovendien NPO Radio 1 CD!

Stephanie Struijk zegt over het album:

Tijdens de reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten we dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in het Nederlands. De inspiratie ontstond als vanzelf en we schreven veertien liedjes in elf staten. Het is mijn meest persoonlijke album tot nu toe en ik ben heel benieuwd wat mensen er van vinden. Ik ben er ongelofelijk trots op.

Foto’s, video’s en verhalen van de roadtrip vind je op deze website.

Stephanie Struijk bracht als Stevie Ann tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer/songwriter in Los Angeles.